Diverse

Vi firade Rickard S stabila 30 år på Pitchers i lördags. Riktigt trevligt var det, men likt Ludmila Enquist, Blondie och tv-serien "Twin Peaks" så borde jag ha slutat när jag var på topp istället för att gapa efter mer. Mina två sista öl gjorde att söndagen, som var typ årets bästa dag, blev lidande. Som längst tog jag mig ut på balkongen där jag fick agera åskådare när de piggare pensionärerna spelade boccia i solskenet nere på gården. Det var ioförsig inte fy skam det heller.
 
Funderade på att skaffa biljett till Gyllene Tiders spelning i Brunnsparken i juli. Inget favoritband direkt men det skulle vara lite nostalgi och sommartrevligt så att säga. 700 kr kostade biljetterna första gången jag kollade, det kunde man ju bara garva åt. Nu såg jag att det var sänkt till 460 men fortfarande alldeles för mycket. Som att Per Gessle behöver mer pengar, den snåla jäveln. Däremot Håkan Hellström i Grebbestad i juli känns ganska givet. Förövrigt blir det husbygge som utlovat.
 
EPT-finalen i poker som avgörs i Monte Carlo startade idag. En blandad kompott med stora delar av pokereliten, kändisar och idrottsprofiler som Marcus Hellner, Petter Northug och Boris Becker är med. Jag gillar att följa de stora turneringarna. Det krävs en hel del egenskaper för att bli grym på poker även om alla på kort sikt kan ha tur såklart. Jag tror Northug kan vara en riktigt listig räv faktiskt.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GoYXyZ_CqSQ#!
 
Har temporärt stängt ner facebook-kontot då det för andra gången fått nåt virus över sig. Det gör mig inte så mycket, det som är lite synd är att det känns som man helt kapar linan med en del gamla kontakter som man bara har där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0