Var är jag?

 

5 poäng:

 

 
                        +                
 
 
3 poäng:
 
 
     +          +              
 
 
 
+          +          +     
 
 
 
2 poäng:
 
 
 
 
1 poäng:
 
 

Vem dör imorgon?

Sådärja. Arsenal slog Wigan hemma med 4-1 i näst sista omgången och tog ett stort steg närmare nästa säsongs champions league. Det som är lite bekymrande med matchen är dock att mittfältaren Aaron Ramsey gjorde mål. Han gör inte ofta mål men varje gång det väl händer så dör en av världens mest kända personer dagen efter:
 
* Den 1 maj 2011 gjorde han det avgörande 1-0 målet mot Manchester United, dagen efter dog Usama Bin Laden.
 
* Den 2a oktober 2011 gjorde han mål mot Tottenham, detta följdes av att Apples ledare Steve Jobs tackade för sig.
 
* Den 19 oktober 2011 avgjorde han Champions League mötet mot Marseille, dagen efter var det färdigfnissat för Libyens diktator Muammar Gaddafi.
 
* Den 11e februari 2012 gjorde han mål i 2-1 vinsten mot Sunderland, dagen efter visade det sig att Whitney Houston hade framlidit.
 
* Den 14 maj 2013 gjorde han 4-1 målet hemma mot Wigan, ..............................................................................
 
 
Vad ska fyllas i istället för punkterna? Otäckt. Morgondagen får utvisa.

En fingervisning

På tal om vänsterhänt eller högerhänt så läste jag att man kan se hur pass riskbenägen man är genom att titta på sina fingrar. Det finns enligt forskare ett visst statistiskt samband med att om man har längre ringfingrar än pekfingrar så är man mer benägen att ta risker. Det här sambandet ska man nog ioförsig ta med en större nypa salt än vad som finns i döda havet.
 
Själv ser det ut som att mina ringfingrar är exakt lika långa som pekfingrarna. Jag är nog ganska riskbenägen när det gäller äventyrliga saker som ger adrenalinkickar typ hoppa fallskärm, bungyjump, eller att ge mig på saker jag egentligen inte klarar, som t.ex. åka puckelpist i alldeles för hög fart. Eller satsa pengar på något när jag vet att jag har sannolikheterna på min sida. Samtidigt så är jag extremt feg när det gäller andra områden i livet så det där med fingrarna kanske stämmer ganska bra på mig iallafall.

Diverse

Vi firade Rickard S stabila 30 år på Pitchers i lördags. Riktigt trevligt var det, men likt Ludmila Enquist, Blondie och tv-serien "Twin Peaks" så borde jag ha slutat när jag var på topp istället för att gapa efter mer. Mina två sista öl gjorde att söndagen, som var typ årets bästa dag, blev lidande. Som längst tog jag mig ut på balkongen där jag fick agera åskådare när de piggare pensionärerna spelade boccia i solskenet nere på gården. Det var ioförsig inte fy skam det heller.
 
Funderade på att skaffa biljett till Gyllene Tiders spelning i Brunnsparken i juli. Inget favoritband direkt men det skulle vara lite nostalgi och sommartrevligt så att säga. 700 kr kostade biljetterna första gången jag kollade, det kunde man ju bara garva åt. Nu såg jag att det var sänkt till 460 men fortfarande alldeles för mycket. Som att Per Gessle behöver mer pengar, den snåla jäveln. Däremot Håkan Hellström i Grebbestad i juli känns ganska givet. Förövrigt blir det husbygge som utlovat.
 
EPT-finalen i poker som avgörs i Monte Carlo startade idag. En blandad kompott med stora delar av pokereliten, kändisar och idrottsprofiler som Marcus Hellner, Petter Northug och Boris Becker är med. Jag gillar att följa de stora turneringarna. Det krävs en hel del egenskaper för att bli grym på poker även om alla på kort sikt kan ha tur såklart. Jag tror Northug kan vara en riktigt listig räv faktiskt.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GoYXyZ_CqSQ#!
 
Har temporärt stängt ner facebook-kontot då det för andra gången fått nåt virus över sig. Det gör mig inte så mycket, det som är lite synd är att det känns som man helt kapar linan med en del gamla kontakter som man bara har där.

RSS 2.0