solskenshistorier

Ramlade in på en artikel i aftonbladet som handlade om Dennis Mahurin i USA som vunnit 326 000 kronor på en skraplott. Killen har varit hemlös i 35 år och skulle bland annat ge lite av de vunna pengarna till sina hemlösa kompisar.
 
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article16560610.ab
 
Tidningarna älskar såna här historier och det gick enkelt att klicka sig vidare till liknande äldre artiklar, bland annat om arbetslösa Cindy som vann 1,9 miljarder:
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15866157.ab
 
Eller den tandlöse och utblottade fembarnspappan Chris som hade 216 kronor kvar på sitt konto, spelade och vann 259 miljoner dollar på lotto:
 
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article12727125.ab
 
 
Visst är det härligt och bra med dessa solskenshistorier? Jag vet att förut så betalade spelbolag som t.ex. Nordicbet aftonbladet för att publicera sånt här och det pumpades ut stories med direkt länk till spel-siten i artiklarna. Bra där Aftonbladet, hoppas verkligen alla totalpanka och utblottade småbarnsföräldrar nu läser artiklarna så att dom blir inspirerade att spela för sina sista pengar. Så de tar sig ur fattigdomen.
 
Kanske man borde ta det ett steg till? Sätta upp reklam på arbetsförmedlingen? Erbjuda lottförsäljning på olika härbergen? Sätta in lite jack-vegas automater bredvid burkpantnings-maskinerna? Få socialbidragen direkt insatta på något online-casino istället för på kontot?
 
Möjligheterna är oändliga. För vi vill ju ha fler solskenshistorier...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0