Nyårsdagen

Jag borde sätta ihop någon sorts 2012-årslista och ranka året men orkar nog inte, inte idag iallafall. Jag är lite halvt sliten från gårdagens nyårsfirande. På Facebook finns det ju en funktion där man kan se sina "20 biggest moments from the past year". Som att Facebook skulle veta vilka mina höjdpunkter i mitt liv har varit, riktigt starkt jobbat Mark Zuckerberg! Nej jag håller nog mina bästa stunder för mig själv.
 
Mellandagarnas skidåkning har regnat bort och den lilla snön som är kvar lever på konstgjord andning. Har fått bli tennis istället. Dessutom var jag med farbror och kollade på mitt livs tredje bandymatch i fredags, ÖSK-Katrineholm 10-4. Nästa år är ju bandyn antagligen stadens största sport kvalitetsmässigt. Ganska underhållande var det men fan så kallt i hallen, ska jag gå igen så ska jag göra som veteranerna och ta med en brun portfölj full med diverse värmande vuxendrycker.
 
Dagens låt måste ju bli: http://www.youtube.com/watch?v=8kx8wGRNZX4  Min favorit av de U2 låtar jag hört. Den är len som en psalm. Dessutom är videon inspelad i Sälen i Sverige. Är inte denna unga Bono lite lik Roger Federer förresten? "I will be with you again".
 
Ikväll har jag kollat lite gamla klipp från tidiga säsonger av En kväll med Luuk/Sen kväll med Luuk, fantastiskt roligt ibland. Den där apan som gled runt med en väska under någon säsong och där han fick ligga med alla som han visade upp innehållet i väskan för, kom det fram till slut vad innehållet var egentligen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0