Konstig kväll

På fredagen hängde jag med ut på Ritz där det var en konsert med Haddaway. För de som inte vet vem Haddaway är så kan jag berätta att det var han som hade en riktig hit med den gamla discodängan "what is love" och sen blev det typ ingenting mer. Man skulle kunna säga att han än idag lever på den låten. Konserten var mycket konstig, med sig på scenen hade han två lättklädda tjejer som bara stod och dansade på varsin sida och lite senare stod också helt plötsligt en kille på scenen med byxorna nerdragna till fötterna, vad han gjorde där fick jag aldrig riktigt grepp om. Haddaway rivstartade och gick ut tidigt med "what is love", sen spelade han ett par låtar emellan och sen rev han av "what is love" igen. Sen var det slut. Jag hörde efteråt att det hade varit nåt slags The Strokes hyllning på Satin samma kväll, lite av ett felval musikmässigt av mig skulle man kunna påstå med facit i hand. Jag hade också en ganska lång dialog med en norrman på Ritz, han fattade inte vad jag sa och jag fattade inte vad han sa. Det måste ha varit en märklig konversation, nästan märkligare än konserten.
 
Annars ser det ganska ljust ut på konsert-himmelen i vår. Biljett till The Killers i Stockholm slutet av februari är fixat, sen blir det nog också antingen The Raveonettes på debaser eller Mando Diao på conventum under februari/mars.
 
Min insats under fredagens på spåret var inte helt klanderfri och jag hade riktig otur ett par gånger när jag tänkte. Först fick jag för mig att Prag ligger i Bulgarien och sen tänkte jag fel för en sekund igen och påpekade att Tjeckien tidigare hette Tjeckobulgarien.
 
Var på middag/bastukväll i Pålsboda på måndagen och såg inte idrottsgalan men ser nu att Junior-hockeylaget kom 4a i jerringprisets omröstning, före bland annat handbollslandslagets sensationella OS-final, Andre Myhrer och seglingsguldet... Sjukt. Har för övrigt hört att vi har ett jäkligt bra orienteringslandslag pojkar 12 år och våra 8-åringar i volleyboll är grymma, vart var dom någonstans i omröstningen?
 
Fick tillbaka senaste tentan nu med ett resultat till belåtenhet. Om jag ska lägga in lite skryt här så har jag 6 raka VG på salstentor nu (ej datortenta inräknad). En sista återstår från en examen på pappret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0