Hög

Ångrar mig lite när jag läser förra inlägget och ser vad jag skrivit, det där med huset. Jag var inte helt med i huvudet när jag skrev, hade varit hos tandläkaren innan och fått käften rejält misshandlad under en dryg timme och var fortfarande hög av all bedövning. Men men bara att bita i det sura äpplet och prestera nu.
 
Innan det, samma dag när jag skulle hem, så lyckades jag gå upp en våning för lite och trodde att min dörr var dörren till mina stackars pensionärsgrannar under. Jag satte i nyckeln och fattade inte varför låset inte gick upp, det tog ett tag innan jag kopplade att jag stod vid fel dörr. De stackarna måste ju ha varit livrädda om de tittade genom titthålet och såg en rakad man stå och försöka bända upp deras lås. Jag hörde dom inte iallafall så förhoppningsvis var de inte hemma, ännu värre hade det ioförsig varit om de kommit hem precis när jag stod där, det hade blivit lurigt att försöka förklara bort vad jag höll på med. Även det där får nog bedövningen ta på sig, för såna missar gör inte ens jag.
 
Ett ris ges till Saigon på öster. Inte nog med att kompisar blivit magsjuka där, nu är de otrevliga också. Igår (alltså inte samma dag som bedövningen) beställde jag två kyckling med äggnudlar och betalade. Efter att ha väntat en evighet kom de fram och hävdade att jag inte hade beställt. Jag förklarade läget men de ansåg att jag definitivt inte hade betalat iallafall, efter en lång diskussion och en del hårda ord fick jag till slut maten utan att behöva betala igen men utan vare sig ett "varsågod" eller "hejdå" fick jag lämna stället med arga blickar i ryggen och kände mig som en bov trots att jag hade rätt.
 
Om jag någon gång skaffar ungar så ska dom gå på ett sånt här dagis:  http://www.youtube.com/watch?v=CXjmV8h9c_0
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0