En förnyad tand och dagens ros

Mina tänder har totalt sett genom åren svarat för en gedigen insats, de har varit stabila och jag har aldrig haft något hål. Men en av framtänderna har fuskat med bokföringen till och från, den har krånglat och dragit ner den kollektiva insatsen rejält.
 
När jag var 11 så halkade jag på en isfläck och slog ut halva den tanden så att den fick lagas. Sedan dess har den återkommande strulat och jag har slagit ut den ytterligare 3 gånger när jag har spelat handboll. En halv tand ligger någonstans i Duveholmshallen i Katrineholm, en annan bit befinner sig i Eskilstuna sporthall och en tredje i Alléhallen (alternativt sitter fortfarande kvar i armbågen på en Miffe-spelare). Den sista lagningen som gjordes hos min tandläkare i Askersund för några år sen blev bedrövligt dålig och jag har stört mig en del på tandjäveln som har varit väldigt klumpig och dessutom hade fel nyans. Idag (och förra veckan) så gjorde min nya tandläkare på Smile vid stortorget om lagningen och satte in en krona, då jag räknar med att inte slå ut den nåt mer. Det blev riktigt bra, nästan lika bra som den var innan den där isfläcken för drygt 15 år sen.
 
Så dagens ros får gå till Smile och om någon i personalen där (framförallt tandläkaren Niklas och hans vapendragare Bodil) av en osannolik anledning skulle läsa det här så ska ni sträcka lite extra på era ryggar idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0