Kräftskiva

Var sjuk en del förra veckan och lämnade knappt lägenheten. Det enda som är bra med att vara sjuk är att man (om man orkar) kan göra saker som man inte vill lägga tid på annars typ dammtorka lådor, se filmer som man vet att man inte kommer att gilla men "som bör ses", sortera papper och käka en massa havregrynsgröt eftersom man ändå inte känner någon smak. Förena nytta med missnöje så att säga.
 
Jag passade även på att ställa upp i Svt:s tävling medalj-jakten där man kan vinna vm-paket m,m. Tävlingen går ut på att man ska tippa antalet svenska medaljer under vm i alpint, skidskytte och längd och dessutom skriva en hejarramsa. Jag tippade på 1 guld, 4 silver och 4 brons och ramsan blev: Då det blir guld för Byggmark så firar vi med en stor stark. När det blir guld för Ferry dricker vi Sherry. Det blir ett par krus, när vi firar Markus. När sen Charlotte är först, då har vi släckt vår medaljtörst.
 
Jag tror inte jag kammar hem segern på det där. Det låter mer som ett julklappsrim än en hejarramsa kom jag på i efterhand.
 
Såg bilderna på Lindsey Vonns krasch och fick en del rysningar. Hennes ben vek sig på pricken likadant som mitt gjorde när jag drog av korsbandet. Skillnaden var att hon hade ungefär 100km/h högre fart än mig när det hände. Jag har aldrig känt sån fysisk smärta i hela mitt liv. så kan bara ana hur ont hon fick. Typ 10 gånger värre.
 
Kents senaste skivor har väl i ärlighetens namn inte varit så jättevärst men singeln som kom nu på nyårsafton "ingen kunde röra oss" är nog i mina öron deras bästa låt på iallafall 3 år. Nästa fredag, eller om det är om två veckor kanske (?) blir det Mando Diao på Conventum med syrran. En väldigt oviss konsert med tanke på vilken extrem skillnad det är på deras senaste skiva med Fröding-tolkningarna i jämförelse med den gamla slyngelrocken, det blir intressant. River dom av "you cant steel my love" från andra skivan så är min kväll fullgjord iallafall. Ny skiva snart med Hästpojken också, kan bli bra.
 
800 000 kronor per sekund kostade det för företagen att ha med reklam i tv-sändningen för super-bowl finalen. Lite småkul om man hade haft obegränsat med pengar och köpt upp typ en halvminut av reklampausen och sen satt in en bild på en kompis som man visste kollade, eller hans hund eller hus eller nåt. Fast ioförsig, om man hade haft så mycket pengar så hade man säkert kunnat leverera ännu roligare "practical jokes" än så.
 
Har varit lite halvt, marginellt, ringa, sekundärt, obetydligt låg ett tag men det vänder nog snart. Det är ett gäng uppkommande event närmaste tiden som säkert blir skoj. Den som lever får se. Människan spår, gud rår. Så sant som det var sagt (för att rada upp ett par citat från Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö filmen). På tal om det, är inte Jonas Karlsson en av sveriges bästa skådisar? Han är grym.
 
Ps. Jag kom inte på någon bra rubrik idag så jag slumpade fram ett ord från ett online-lexikon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0