Bragdtrion

I fredags var jag i idrottshuset och kollade på bordtennis-legendarerna J-O, Jörgen och "äpplet". Alla tre är runt 50 bast nu men gubbarna spelar fortfarande pingis som att de vore 25 och talang efter talang fick ta skamen att åka ut mot någon som kunde ha varit deras farfar. Till slut åkte äpplet ut i åttondelsfinal, Jörgen i kvartsfinal och J-O rök i semin. Givetvis var det en kines som till slut stoppade honom. Kinesen körde ett typiskt kinesiskt trick och tog en "skadepaus" när matchen stod och vägde.
 
På torsdag blir det The Killers i Stockholm. Jag har sett dom förut och jag gillar fortfarande inte deras nya skiva (med undantag för låtarna "runaways", the rising tide och "be still") och jag gillar inte förändringen som bandet gjorde efter de två första briljanta skivorna men jag är trots detta ändå taggad som fan. Det behövs ju liksom inte så mycket mer än en "Bling" för att man ska vara nöjd så att säga. Ska dra en recension med betygsättning på alla låtarna efteråt för mitt egna framtida bruk (och om det skulle vara någon inbiten Killers-fan som läser detta).
 
Gjorde bort mig lite igår, två kompisar skulle komma hem hit och när det ringde på dörren så drog jag en "kom in" fast jag visste att dörren var låst och sen ytterligare ett par "kom in" följt av att "påringaren" med falsk förhoppning ryckte i den låsta dörren. Inte speciellt roligt och en aning omoget men just därför lite småkul. Efter ett femte "kom in" följt av ett ryck i den låsta dörren så öpnnade jag ändå. Där stod dock en förvånad farbror i schysst mustasch och ville att jag skulle gå med i nån slags förening. Hur stor är chansen? det kanske ringer på okända farbröder här max en gång om året. Det var längesen jag blev så ställd. Det var nästan att jag hoppade på den där föreningen i ren sympati, men jag avböjde trots allt.
 
Min examen är på väg hem mot brevlådan, gött. Imorgon knyts alla tummar för Hellner och även Johan Olsson kan bli farlig när det är 15 km fritt i VM.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0