Hockeyrubriker

De två roligaste artiklarna jag läste den senaste veckan var båda ishockeyrelaterade.
 
Först hade vi Moras klubbdirektör som klädde ut sig till en björn och med hjälp av inspelade riktiga björn-ljud skulle skrämma laget när de var ute på team-building. Skämtet blev dock lite för lyckat och fick avbrytas. Flera av spelarna flydde mot skogen i panik och en av spelarna började gråta.
 
http://tv.aftonbladet.se/webbtv/sport/ishockey/article16542.ab
 
Och så hade vi häromdagen Karlskronas allsvenska hockeylag som hade inkilning för de nya spelarna. Spelarna i laget dök upp rejält berusade vid lunchtid mitt på torget i Karlskrona. De kröp omkring iklädda kjolar och underkläder, ryckte blommor ur de kommunala planteringarna, några ska ha setts klättrandes i byggnadsställningar och en spelare tog sig i skrevet och juckade när några unga tjejer gick förbi.
 
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/allsvenskan/article17281587.ab
 
Det här är ju fantastiskt roligt och jag frågar mig samma sak som när några av de högst uppsatta i SD gjorde bort sig på stan: Hur tänkte dom här egentligen? Trodde dom att det skulle gå obemärkt förbi?
 
Själv tyckte jag det var ganska pinsamt när vi tvingades stå utanför Konsum i Hallsberg och sälja "Hallsbergshäftet" för handbollsklubben. Hallsbergshäftet var motsvarande "Restaurangchansen" i Örebro med några 2-för-en rabatter med de tre restaurangerna som finns i Hallsberg (varav en som var med i häftet hann gå i konkurs innan vi sålde dom).
 
Så jag kan bara fantisera mig ångesten om jag skulle vaknat upp dagen efter att ha stått full vid lunchtid i centrala Hallsberg endast iklädd en kjol, tagit mig i skrevet och juckat åt några 13-åriga flickor.
 
Jag kan dock inte riktigt se att det skulle kunna hända.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0