Ingen ko på taket

Det här var första gången min nuvarande bil inte gick igenom besiktningen. Men det är ingen större fara, det blev tre punkter som ganska enkelt kan åtgärdas.
 
Om två veckor blir det en weekend till Paris och bl.a. äta baguetter, dricka beaujolais, köpa baskrar samt kolla på PSG-Nice. Zlatan är redan avstängd till matchen innan den men om han drar på sig rött kort i dagens match mot Rennes så kommer han även bli avstängd till Nice-matchen. Det blir nervöst, skulle vara lite av en flopp om han inte är med.
 
Sverige bjöd förövrigt på två trista 0-0 matcher förra/förrförra veckan, det enda roliga var kommentatorernas lysande dialog i Irland-matchen:
-"Det är många viktiga matcher. Hela den här kvalgruppen är ju som ett...som ett..hmm...som en bisvärm"
-"Som ett get-bo!"
-"Ja! Det var precis det ord som jag letade efter!"
 
Många nya skivor att lyssna igenom nu: The Strokes, Johnossi, Yeah yeah yeahs, Hästpojken, Suede. Håkan Hellströms nya singel är ju bra också (och farligt lik "when you were young" med the killers).
 
Om någon vill utmana på quiz-kampen så heter jag Nilsur där. Lite fånigt namn, jag vet. Tänkte det skulle låta coolt-isländskt men det blev mer som typ en brun sagofigur med svans i en bok skriven av Elsa Beskow. Jag är ett relativt enkelt motstånd så vill ni öka er statistik -utmana!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0