Par i terapi

Eftersom det här är typ mitt tredje inlägg på kort tid som handlar om tv-program så måste jag bara först påpeka inte minst för mig själv om jag blir gammal och läser det här att jag har faktiskt ett liv och ser nästan ingenting på tv, men:
 
Par i terapi
 
Jag fick tipset av några kompisar häromdagen och kollade förut igenom ett avsnitt på svt play. Jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta för det var något av det mest deprimerande jag sett, det handlar om äldre par som samtalar med en terapeut om sina problem i sitt förhållande. Hela produktionen kändes som att det var gjort så att det skulle vara så tragiskt som möjligt. Det som gjorde det hela surrealistiskt var att terapeuten i programmet är ingen mindre Poul Perris, sångaren i det nerlagda bandet The Facer som jag lyssnat mycket på. Han har alltså sadlat om och bytt karriär. Det väcktes onekligen en hel del frågor i mitt huvud när jag tittade.
 
1. Varför utsätter sig folk för att i tv prata om sina innersta och mest privata problem, får dom pengar för det?
2. Vet dessa par om att terapeuten som dom sitter och talar ut inför, 10 år tidigare stod galen på en scen i bar överkropp och flippade ur till låtar som king of expectations?
3. Hade han den där mustaschen när the facer var som hetast?
4. Spelar han bara när han ser sådär berörd ut, hur lyckas han då hålla sig för skratt?
5. Vilka människor (förutom mig) sitter verkligen och tittar på det här?
 
Det var ett litet axplock av frågor som dök upp i mitt huvud. Kanske klarnar det lite under nästa avsnitt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0