Bångbro

Fredagskvällen spenderades i "Bångbro", en förort till Kopparberg. Ebbot och grabbarna i The Soundtrack Of Our Lives hade av någon (för mig) oklar anledning bokat in en spelning i byns "Folkets hus". Eftersom det är deras avslutsturné och att det var en kul grej så var vi inte sena att fylla en bil och ta oss dit. Stället såg lite ut som ett högstadiedisco på "Grottan" i Hallsberg (ungefär exakt som man hade trott att det skulle se ut på förhand).
 
Konsertlokalen var bra och det var lagom mycket folk. Spelningen var också bra men dom har ju så sjukt mycket låtar och jag kände bara igen typ en fjärdedel av de som spelades så det blev kanske något segt. Martin Hederos som spelar klaviatur är lite av en behållning i bandet, han kör alltid loss stenhårt. Han ser ju även exakt likadan ut som han gjorde för 12 år sen. Snacka om att åldras med värdighet.
 
Det var en ganska salig blandning av folk i publiken. Tillresta människor ifrån t.ex Örebro och Lindesberg blandades med inhemska personligheter från Kopparberg och Bångbro. En kepskille som stod framför mig och Tobbe fick helt plötsligt en snedtändning, helt obefogat, på konsertens ljudtekniker som var en bra bit bort. Kepskillen gick fram till oss och svor ut hela sitt hat mot ljudteknikern som han ansåg inte gjorde sitt jobb som den skulle. För att undvika problem gav vi ett visst medhåll. Jag slängde då och då ett getöga på kepskillen efter det och 10 minuter senare stod han fortfarande vänd åt fel håll och stirrade på den ovetande teknikern, istället för på konserten, med mord i blicken. Vet inte om det hände något senare men jag har inte sett någon notis efteråt på lokalsidans ytterspalt som tur är iallafall. Jag har alltid fascinerats av människor som blir agressiva framåt småtimmarna av alkoholen och desperat letar efter folk att få ut allt sitt hat över. Samtidigt som det är ganska patetiskt så har det alltid varit lite underhållning att på ett visst avstånd betrakta de här personerna.
 
Själv är jag ioförsig ärligt talat inte heller helt nöjd med min insats framåt slutet av den här kvällen när jag tänker på det i efterhand, jag blev seg och slirig. Synd, för det hade varit en bra kväll att ta fram Luke Skywalker klassen annars. Drack bara ett par öl men var jättetrött efter de två tentorna och typ ingen sömn överhuvudtaget. När man själv tydligt hör att man sluddrar när man försöker prata med någon så känns det som en bra idé att backa undan lite och minimera bortgörandet. Det gjorde jag iallafall bra. Trevlig kväll totalt sett.
 
Var och åt en fin pastasallad på Gattas café (som egentligen heter Jacob's café) på Marieberg i söndags. Rekommenderas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0