Inbetween Days

Helgen som var innebar en del sportande och sällskapsspelande. Jag blev kvällens looooooser efter att ha förlorat alla spel hemma hos Rickard T. På söndagen var jag i Åsbro och hälsade på mina kära föräldrar samt bytte däck. Helgen som kommer blir en nostalgitripp. På fredag (en dag för tidigt) det årliga firandet av Oskar-dagen med några gamla klasskompisar och på lördag blir det första förfesten i Hallsberg sen jag var en oförstörd 22-åring, tillbaka in till Örebro och utgång. Gött.
 
Hoppas nästan på dåligt väder också för det blir ju som upplagt att hänga framför vinterstudion både lördag och söndag. Dåligt väder när man är utomhus är ju lika med underbart väder när man är inomhus och tvärtom. Svt gör det grymt bra. André Pops i studion är helt klockren, Anders Blomqvist är den bästa expertkommentatorn alla kategorier och Yvette Hermundstad, oj oj. Ren poesi. Dessutom kliver kungarnas kung (tillsammans med Hellner) Björn Ferry in på banan. Ja det är många stora ord från mig idag men det är helt klart berättigat. Vinterstudion räddar såna dagar då man själv är oförmögen att göra något av dom.
 
Metrics nya video till senaste singeln Breathing Underwater: http://www.youtube.com/watch?v=PZuLsz4yPPM 
Metric är underskattade. Ioförsig har jag ingen aning om hur skattade dom är, men jag vet typ ingen som lyssnar på dom förutom jag. Förra skivan "Fantasies" är mer än angenäm.
 
Annars är det en lugn vecka i en lugn, ioförsig ganska bra, tid. Lite mittemellandagar. Som en paus mellan två olika bra stormar. I eftermiddag riskerar jag att dö tråk-döden då jag måste plöja 80 talet sidor om riksdagens förhållning till EU-nämnden i en extremt tungt skriven bok och sen skriva en rapport på det. Om jag hade haft lite sämre karraktär så hade jag lagt mig i badkaret med 4e Kepler boken "Sandmannen" istället, men det här går inte att komma undan. Om jag med (antagligen gör jag ju det) förmodan överlever blir det till Rickard S sen för Arsenalkväll.
 
För övrigt börjar jag för första gången känna att Örebro känns litet, som att alla känner alla typ. En missuppfattning eller ett felaktigt rykte sprider sig snabbare än en vinterkräksjuka i högform.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0