Fjällbackamorden

I jul är det dags för min storslagna skådespelardebut på TV. Eller egentligen är jag bara statist, men är det inte det man har bloggar och facebook och sånt till, att överdriva saker? Jag har ingen aning om hur scenerna blev och hur mycket jag syns, antagligen inte så mycket. Men hursomhelst ska det bli spännande att se.
 
Fjällbackamorden är 12 filmer, skrivna av Camilla Läckberg, varav 10 ska gå på TV och två kommer på bio under 2013. Som jag har fattat det så är några av filmerna baserade på hennes böcker och några är nyskrivna bara för att bli film. Jag är med i tre olika scener i två filmer.
 
En av de två filmerna som jag är med i heter "Havet ger, havet tar" och jag tror det är den första ut av dessa 12 filmer. Jag vet inte om premiären har blivit försenad i och med att regissören Daniel Lind Lagerlöf tragiskt försvann när han undersökte inspelningsplatser (vilket jag skrev om i ett gammalt inlägg vid namn "ett chokerande drag?") men tidigare har det sagts att premiären ska ske till julen 2012.
 
Mina scener är inspelade på Valön utanför Fjällbacka/Hamburgsund. I "Havet ger havet tar" så är jag på en 60-tals kändis-fest (tror att vi i filmen är hemma hos Ingemar Bergman men det kan också ha varit i den andra filmen jag är med i). I en av scenerna befinner vi oss på ett dansgolv utomhus på berget och jag går och bjuder upp en tjej för att dansa samtidigt som Linus Wahlgren och hans flickvän som spelas av Mylaine Hedreul står bredvid och bråkar om någonting, efter lite tjafs skriker han något och typ slänger sin ring och springer därifrån samtidigt som vi på dansgolvet förfärat slutar dansa och stirrar efter dom.
 
Den andra filmen tror jag är en av de två biofilmerna (kanske heter "Tyskungen?") och där är det också en fest i 60-tals miljö. Här går jag runt med ett glas och minglar bland folk. Camilla Läckberg är själv med i den scenen, i någon roll där hon kommer till ön med sin kavaljer i en båt. Det är också en till känd skådespelerska med där som jag inte kan namnet på.
 
 
 Här är min skådespelarlook och nej jag spelar inte Daniel Westling, han levde inte på 60-talet. Jag är inte inbjuden till premiären så det får bli popcorn och ett glas vatten hemma i tv-soffan till första filmen. Det går inte heller av för fy skam.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0