Filmer

Såg den svenska filmen "Hypnotisören" på bio förra veckan. Som väntat så levde den inte upp till den magiskt bra boken (funderar du någon gång på att läsa en bok så läs den), men filmen var ändå ganska okej och Persbrant levererade i en av huvudrollerna. Dessutom var storyn lite omgjord så man visste inte helt vad som skulle hända. Betyget blir 5 Nissar av 10.
 
 
Några dagar senare såg jag "Garden State" från 2004 eller nåt sånt, med bland annat Peter Sarsgaard och Natalie Portman. Det hände egentligen inte så mycket i filmen, det var en sån där charmig film som man blir glad och mår bra av. Den gillades starkt. Betyget blir hela 8 Nissar.
 
 
Till sist så såg jag häromdagen "Scorched Heat". En gammal svensk skräckfilm med bland annat Harald Treutiger i en roll. Det säger väl allt kan man tänka...och ja, det gjorde det. Det finns dåliga filmer. Sen finns det filmer som är så dåliga att dom blir bra. Den här tog ytterligare ett steg i dålighet så att det vändes tillbaka igen och den blev så dålig så att den inte ens var bra för att den var så dålig. Betyget blir endast en alkoholiserad och gipsad Nisse.
 

Kommentarer
Postat av: Andy

New slang, trallala... Garden State är ju mysfilmen nummer 1 :-).

2012-11-30 @ 15:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0