"Babben räddade premiären med 4 turmål"

Återigen är Sverigedemokraterna ute i blåsväder:  http://www.expressen.se/nyheter/sd-toppens-attack-skit-i-den-lilla-horan/. Det är alltså en film som visar hur några i partiet på stan använder uttryck som "blatte-lover", "babbe", "lär dig svenska", "du beter dig inte som en svensk" och "skit i den lilla horan". Det är inte heller vilka som helst utan några i den absoluta SD-toppen: riksdagsmannen Erik Almqvist och partiets rättspolitiske talesman Kent Ekeroth.
 
Det kommer ju ideligen fram att folk i sverigedemokraterna uttrycker sig rasistiskt och har rasistiska åsikter. Personerna i den här filmen och samtliga personerna i det här partiet ger mig verkligen riktigt kalla kårar och obehagliga vibbar, känslan man får är att de i media och sina partiprogram försöker uttrycka sig diplomatiskt och snyggt men i själva verket är nästan varenda medlem en smygrasist.
 
Det som också fascinerar är inte bara att deras värderingar är åt skogen utan också att IQ-nivån är så oerhört låg så att dom i partiets absoluta "ELIT" utsätter sig själva för att bli ertappade på det här sättet. Att de går runt på stan och skriker såna här saker när de har den positionen de har, det är smått komiskt dumt och säger väl egentligen allt om partiet. För mig är det helt jäkla sjukt att SD i den senaste opinionsmätningen hade 11,2 % av väljarna. ?????. Mer än var tionde person. Det betyder att ett antal människor jag känner statistiskt sett röstar på SD. Det är också komiskt.
 
Sverige slog England igår på premiärmatchen för den nya nationalarenan. Zlatan gjorde 4 mål varav ett var helt otroligt. Man kan fundera över vad Erik Almqvist tyckte om matchen.
 
"babben räddade invigningen med 4 turmål"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0