Värmen erövrar stan

När man åker till universitetet bara för att man måste skriva ut några papper och kommer hem lite senare och ser att man fått något sorts solsting och kommit hem utan dessa papper men ändå tycker det är guld... Eller när man inte kan sova på natten för att det är så varmt och man klibbar fast i lakanet men ändå tycker det är guld...Eller när man under en kvällstimme på balkongen ger mer blod till kvarterets myggor än vad Örebros blodgivarcentral får in på ett år men ändå tycker det är guld... Eller när man blir träffad av en fiskmås, som är riktig risig i magen och gör sina behov, men ändå tycker det är guld... Då är det sommar och det är underbart.

Ösk vad gör dom egentligen, aj aj aj! eller "ock ock ock" som tränare Sixten Boström skulle ha sagt. "Vi har haft en del otur, ock ock ock jag tycker ändå att vi har spelat bra". Struntprat säger jag, 4 poäng på 12 matcher säger allt och deras spel den här våren ligger på en lägre nivå än Krister Petterssons resultat på högskoleprovet 2012.

Själv har man börjat gå mer eller mindre för fullt trots att man är ett korsband fattig, två tennismatcher har avverkats, dessvärre med två förluster men nästa blir en seger helt klart.

SCB i sommar, avdelningen för kvalitetsindikatorer eller nåt liknande.. säger mig typ ingenting men känns bra iallafall. Vi har fixat nån sorts stuga så blir en sväng till Hultsfred trots allt, iallafall fredag + lördag, att få se the Cure bland annat går ju inte av för hackor. Show me show me show me how you that trick. Årets första grillning igår vid Rynningeviken, välsmakande och fryntligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0