Vatten

Vi skulle lämna min lägenhet vid halv 9 tiden igår kväll, Tobbe och Andy upp på stan och jag till en UNO-turnering hos Robban när jag hällde ut sista slumpen av en öl i diskhon och skulle spola bort den eventuella öl-lukten... Pang!

Något hände med vattenkranen och vattnet vällde ut åt alla håll och från alla håll (utom därifrån vattnet brukar komma). Där satt vi, tre (nästan) vuxna karlar och hade inte en jäkla aning hur vi skulle lösa problemet. Det fick bli ett telefonsamtal till hyresvärds-jouren som gjorde en utryckning. I vad som kändes som en evighet stod jag som en mänsklig sköld och försvarade mitt stackars kök med mina stackars armar i väntan på räddningen. Dessutom var vattnet av någon anledning kokhett, som att det levererades direkt från jordskorpans inre kretsar.

Till slut kom det en ung tjej och gav oss en lektion i hur man lagar vattenläckor. Jag bävar inför den dagen jag bor i ett hus och det blir vardagsmat att fixa såna här grejer. Farsan är ju bättre än MacGyver när det kommer till hantverk och lösa praktiska problem, men ibland faller äpplet långt ifrån trädet. Efter tjejens imponerande insats kunde jag brännskadad och försenad äntligen dra vidare.

UNO-turneringarna gick iallafall bra och efter ett riktigt vattentätt spel inkasserades två stycken andraplatser.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0