Halv 8 hos Nils

Eller "Nisses kök" kanske? Eller varför inte "du blir vad Nisse lagar"? för de som hellre vill. Den senaste tiden har jag lagat mycket mat och mixtrat med olika recept, för att det är kul och gott men även för att utöka mina kunskaper och hitta ett komplement till min tidigare paradrätt tacotårtan. Det är alltid skönt att vara förberedd och ligga steget före. Slippa sitta i sin eka utan åror långt ut på öppet hav när motorn havererar. Man vet ju aldrig när det blir skarpt läge och man måste plocka fram reportoaren.

Efter ett par mindre lyckat utförda maträtter som hade fått "lappskojsen" och "prärievarggrytan" som man åt på burk i lumpen att framstå som nobellmiddagar så satt fullträffen i förrgår. Jag fick till en fläskfilégryta, delvis följt efter ett recept men med lite nya ingredienser och ett par egna specialare med kryddningen, som gjorde att jag inte kunde sluta äta. Så alla ni i den nya snabbt växande befolkingsgruppen av GI-bantare som läser detta och slickar er om munnen: det är bara att komma över och ta för er.
 
Tacotårtan i all ära men nu sitter jag med ett gevär skarpladdat med två kulor istället för en, fullt förberedd om det skulle bli en attack två dagar i rad. Nu ska jag bara öva in något vegetariskt sen är geväret fulladdat för en tid framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0