Det gick som en dans i år med

Som jag sa, pytonormar överallt. Idag dök en ny rackare upp på röda korset.

Var och besiktade bilen igår. Förra året sa dom att det var en hel del saker som var precis på håret men efter en rejäl tvekan gick bilen igenom, så den här gången var jag helt säker på en lång lista med 10-15 saker att laga. Men nej: "det här ser helt perfekt ut" kläckte besiktningsmannen ur sig. Ingen logik alls, jag har inte gjort ett skit åt bilens skavanker sen förra året. Jag måste helt enkelt ha åkt den i form. Bilar är ungefär som datorer. Det finns ingen logik, dom lever sitt egna liv och det är ingen idé att anstränga sig och försöka förstå. Men jag var så klart glad iallafall, nu jäklar blir det åka av ett år till.

Första löprundan utomhus sen i augusti förut, grymt skönt.

Kollar på Big brother nu och får erkänna att beroende på humör/dagsform så finns det en viss underhållning i att kolla på ett gäng människor instängda i ett hus som gör typ ingenting. Så varför inte liksom. Det som är lite tragiskt i det hela är att dom när dom kommer ut tycker att dom är kungar och har gjort nånting riktigt bra. Ännu mer tragiskt är väl ioförsig att det finns annat folk som faktiskt, på riktigt, ser upp till dom och tycker att dom är kungar också. För att dom har varit med i BB.

"Järven" Järvheden sa nån gång för ett par år sen ett klockrent förslag: man stänger in dom 20 mest medie/kändiskåta människorna i hela Sverige i ett hus och säger till dom att dom är med i Big brother. Sen skiter man i att filma helt enkelt och bara låter dom vara där i ett halvår. När de sen släpps ut och ska iväg och glänsa och njuta av sitt b-kändisskap med vip-lounger på krogarna, gratis drinkar och efterfester med sina "groupies" så är det inte en jävel som känner igen dom. Vilken chock och vilken besvikelse, haha! Ja ett klockrent förslag som sagt.

Sova nu, vilket uppköp det är med en tjock bäddmadrass. Ett tips till alla med smala bäddmadrasser, man sover som en gud.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0