Ett helt klart logiskt resonemang

Det är ju otroligt dåligt att inte alla här har rätt att bära vapen. För hur ska man nu kunna försvara sig själv och sin familj? Flera gånger om dagen hamnar jag i situationer där jag förbannar våra lagar för att man inte får bära vapen. Tänk så många gånger under livet det där vapnet hade kunnat rädda familjen ifrån ett angrepp. Nej det borde verkligen ligga där i garderoben, så man snabbt kunde dra fram det i någon av alla dessa nödsituationer som hela tiden uppstår. Bara känslan av att jag nu inte har någon chans att försvara min familj gör mig helt missmodig och jag är mer eller mindre rädd hela tiden.
 
Sen att någon galning då och då får ett toksläpp och utför någon form av massaker, där x antal människor stryker med (som i Denver t.ex.) är helt i sin ordning, lite spill får man räkna med ibland. Självklart skulle tryggheten att man själv har ett vapen överstiga otryggheten att precis alla andra kan ha det också...
 
Nej i USA där förstår dom verkligen vad som gör människor trygga. Självklart ska man kunna ha ett vapen, hela landet blir så mycket säkrare, det säger ju sig själv. Tänk dom där människorna på biosalongen i Denver, de kunde ju nästan försvara sig själva tack vare att de kunde faktiskt ha haft varsitt vapen. Nu gick det inte så bra den här gången men det kanske går bättre nästa gång (för en nästa gång kommer det att bli). Sen att hela händelsen uppstod bara för att galningen hade ett vapen är ju en helt annan sak.
 
Nej helt klart. God bless America and their right to bear arms!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0