Vinter -12

Ska börja med att revidera mig själv. Skrev någon gång att SD hade haft 11,2% i en opinionsmätning, jag måste ha tagit den siffran från något webbaserat slaskinstitut (försmädligt gjort av mig då statistik är mitt huvudämne). 7,9% enligt SCBs undersökning som kom idag. Hursomhelst det är även alldeles för mycket.
*
I fredags blev det bl.a. mat på Indigo, tapas, väldigt gott. På lördagen utgång till Ritz, första gången jag var där sen i somras nån gång, det var sisådär. Vi var dock inte i Hallsberg innan som det var tänkt utan i Örebro. Extremt kallt ute när man skulle gå hem och på söndagen hade jag ont i halsen och var halvsjuk.
*
Vintern har slagit till på allvar. Skaffade gymkort på Gustavsvik idag och fick gräva fram bilen med spade när jag skulle dit. Till helgen lär man äntligen kunna åka skidor. Funderar på vasaloppet igen, är ju fullbokat men sista veckan är det alltid massor av folk som inser att dom tagit sig vatten över huvudet och rear ut sina biljetter på blocket. Sist jag åkte fick jag tag i en för 300kr. Beror ju ioförsig en del på hur snörik vintern varit och vilka träningsförhållanden som varit också.
*
Åt nyss två ölkorvar med smaken "red devil". Har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv.
*
Ove Sundbergs fru i all ära men hon "Mickan" (som spelas av Josefine Bornebusch) i solsidan måste ju vara den stora mardrömsflickvännen.
*
Vad gör Arsenal? Dom har inte vunnit sen ungefär när Ingvar Oldsberg hade "tipsextra". Dom spelar inte ens som Arsenal längre. Usch.
*
Jag gick bakom en tant igår som tappade sin matkasse. Hjälpte henne att plocka upp några apelsiner som hamnade i snön. Kan man inte bli något annat här i världen så kan man alltid bli en gentleman som någon sa. Varför är det alltid apelsiner i såna lägen? Det är samma sak i filmer när någon tappar sin matkasse, alltid apelsiner som rullar iväg. Kanske mandariner vid något enstaka tillfälle.
*
Här är en liten best of från filmen "scorched heat", som jag skrev om, med Harald Treutiger i en huvudroll. Det ger en ganska bra bild av filmen (inte minst sista klippet). http://www.youtube.com/watch?v=n-20FP8RH3s  Jag har ingen aning om varför det är typ kinesiska bokstäver men känner en viss oro att filmen släpptes även i Asien när det begav sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0