Gläns över Sjöööööööstrand...

...och Mattias Andersson, vilka målvakter. Jag ska aldrig mer ifrågasätta Sveriges inställning och kämpaglöd (eller så är det precis det jag ska), för jag har knappt någonsin sett ett svenskt landslag visa så mycket hjärta som i slutspelet. OS-final i handboll alltså efter två fantastiska matcher mot Danmark och Ungern, det hade jag aldrig aldrig trott. Såhär positivt överraskad har jag faktiskt inte varit sen den dagen när "fluortanten", som brukade komma i lågstadiet med sin äckliga sköljning, helt plötsligt en dag hade bytt ut sköljningen mot goda tabletter.
 
Jag har blivit lite inspirerad av OS och är lite inne på att göra en satsning mot Rio 2016. Frågan är vilken sport, tror inte det blir handboll. Funderar på om bågskytte kan vara min grej, eller kanske konstsim eller rytmisk gymnastik. Sten/sax/påse kanske? Det borde gå in på programmet snart, är ju iallafall mindre slumpartat än brottning.
 
Mycket OS i den här bloggen nu men imorgon är det iallafall över. Jag tävlade mot Alvin och Lova i våra egenskapade olympiska spel i torsdags. Grenarna var fotboll, badminton, äppelkastning, basket, handboll, kullerbyttor och fotboll igen. Jag vann bara basketen.
 
Igår blev det kräftfiskande i Åsbro. Vi fick färre kräftor än vad vi hade burar, börjar kräftpesten bli för tuff även för signalkräftorna eller är det bara en dålig kräftsommar?
 
När kommer ryssvärmen egentligen? eller danskvärmen? eller någon annan av alla dessa värmar som har utlovats på löpsedlarna under hela sommaren. Jag väntar fortfarande. Nu blir det ut och leta upp en magnum strawberry white. Fint med lördag.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0