Ett år äldre

Jag har blivit ett år äldre sen det senaste inlägget. Eller egentligen bara någon vecka men på pappret är det ett år. På pappret ett år av ytterligare klokhet, mognad och livserfarenhet. Detta firades inte helt ovanligt med tårta och presenter, jag åt faktiskt tårta tre gånger på bemärkelsedagen och då var den tredje gången inte ens socialätning med gäster utan ensam åt jag det som var kvar från tidigare. I ett svagt ögonblick fick jag för mig att jag mer än väl hade förtjänat även den där tredje portionen. Presenterna bestod bl.a. av på förhand utvalda möbler från IKEA vilka jag fick använda hela mitt intellekt (och ritningarna) till att sätta ihop. Faktiskt med lyckat resultat.
 
Varit helt och hållet ledig förra veckan (och denna) och försökt övertala folk till en sista minuten resa men alla har ju valt att jobba så här i sensommaren. Tennis, bad, svampplockning, lite festande mm här hemma går dock inte heller av för hackor. Siktar in på någon liten resa i vinter istället.
 
Blev stoppad av polisen igår och fick blåsa i en alkoholmätare för typ första gången i mitt liv. Kom på mig själv med att ologiskt nog ha en stolt och glad känsla av att vara en riktig mönstermedborgare när jag blåste,eftersom jag visste att jag var helt nykter. Som att det vanliga var att folk skulle köra onyktra på tisdagsmornar liksom. Stoltheten försvann litegrann när jag fick en skarp tillrättavisning att beställa ett nytt leg istället för det som nu är ihoptejpat på 7 olika ställen.
 
Ikväll blir det en liten tur bort till det uppskattade utomhus-gymet vid naturens hus men ska försöka vara hemma till "nya" Dallas klockan 9. Inte för att jag kommer se något avsnitt men det känns lite som en plikt att iallafall någon dag sitta bänkad framför signaturmelodin. Sen blir det till Åsbro och vattna, jag har tagit på mig ansvaret för blommor, växthus, gräsklippning, björnbärsplockning och båtösning medan föräldrarna är borta. Hittills skött med en guldstjärna i kanten.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0