--------------

Vad jobbigt det är att hitta på rubriker till såna här inlägg där man bara skriver en massa blandat trams... det fick bli strecken den här gången.

Börjar arta sig lite med min undersökning nu och börjar få en del bra resultat. Två saker är dock väldigt konstiga: 1. Får ett positivt tal på variabeln "TV-sänd match". Det betyder att publiken på arenan ökar när matchen går på TV. Som att folk skulle tänka: "ah idag går matchen på TV! Då åker vi dit och ser matchen på plats!" Mycket underligt, måste finnas nån error-förklaring. Har för mig att canal + förr hade någon sorts bonus till klubbarna om publiksiffrorna på plats var stora under TV-matcherna, för att det skulle se snyggt ut i TV. Därför hade klubbarna en del kampanjer och delade ut gratisbiljetter under de här matcherna för att komma åt bonusen. Det skulle kunna vara förklaringen, om någon vet ifall detta stämmer, kontakta gärna mig :). 2. Får ett negativt tal på variabeln "vinst förra hemmamatchen mot ett lag med bättre tabellplacering". Också väldigt ologiskt...om man gör en bra match hemma och skräller så borde ju publiken öka till nästa hemmamatch, inte minska..

Såg lite på "debatt" där dom diskuterade skönhetsoperationer och sånt och det satt ett gäng opererade och argumenterade mot andra som tyckte det var fel. Jag skiter egentligen i vilket. Det enda jag kunde tänka när jag tittade var, varför väljer folk att operera sina läppar? det ser ju förjävligt ut.

Gympasset på fredagsförmiddagen var ingen höjdare, det var ingen personal där och jag var nästan ensam. Någon slags remix på Basshunters "Boten Anna" stod på repeat, jag vet inte om dom av misstag hade råkat trycka in repeat knappen eller om dom ville jävlas. När den startade om för 11e gången gav jag upp och gick hem. Det var mitt tyngsta gympass någonsin.

Läste ut Åsa Larssons senaste bok häromdagen, riktigt bra som vanligt. Efter Kepler-böckerna är hon Sveriges bästa deckarförfattare måste jag säga, blir riktigt sugen på att åka till Kiruna :). Ny Kent-skiva har kommit, vet inte om det finns någon mer än mig och Robin Söderling (som twittrar mer om Kent än om sin tenniskarriär och körtelfeber) som fortfarande lyssnar på Kent och deras senaste 2-3 album är väl egentligen inte jättebra men nåt mästerverk brukar det alltid vara, typ "Vals för satan" eller "Columbus". Har man dessutom gått igenom högstadiet och gymnasiet under "Isola" och "Hagnesta Hill" eran så ger man inte upp så lätt. Nu upp på stan, ikväll blir det nog hitta på nåt lajbans, hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0